Sarhoşsan Öl

Yazan: Unknown Tarih: 17 Kasım 2012 Cumartesi 0 yorum

Yazının başlığındaki imayı  Beyoğlu Belediye Başkanı A..Misbah Demircan yaptı. Kendi belediyesinin sınırları içinde, hem de belediyenin hatası sonucu hayatını kaybeden Levent Öztürk için "Zaten SARHOŞun biriydi" dedi. Yani alt metindeki mesaj; sarhoşsan yaşamanın bir değeri yok ki, ölümün para etsin.
Cihangir sakinleri ve o bölgeye takılanlar tanır Levent Öztürk'ü. Kendisi Aliye Meyhanesi'nin ortaklarından biriydi.İşletmesine ortağının annesinin adını verecek kadar da mütevazıydı.Son derece güler yüzlü, sıcak kanlı ve yardımsever bir insandı. dün gece, sabaha karşı işinden çıktı ama evine varamadı. Çünkü bir hata yaptı ve cihangir otoparkının yanındaki merdivenlere çok yaklaştı. Merdivenlerin yanında 4 -5 metre derinliğinde bir boşluk var. Ne yazık ki, belediyeciliğin, sadece Tarlabaşı'nı yerle bir edip, zenginlere peşkeş çekmek olduğunu sananlar, bu çukurun etrafında önlem almaya dahi gerek görmemiş. İşte Levent Öztürk dün gece o merdiven boşluğunda can verdi. Bugün de ardında ailesini, çocuğunu bırakarak uçtu gitti bu diyardan.

Tabi böyle bir ölüm yaşanınca hemen gözler Beyoğlu Belediyesi'ne çevrildi. Şöyle zülfiyare dokunacak birkaç söz bekledim belediye başkanından. En azından bir özür, bir baş sağlığı dileği falan.. Başkan ağzını açtı ve o ağzından dökülen sözcükler, hay dilin çekilseydi de o ağzını açmasaydın dedirtecek cinstendi. Zaten sarhoşun biriydi dedi BAŞKAN. Adam işletmeci ya, meyhanesi var ya, ayık gezmesi mümkün değil. Badem bıyıklı güruh için ölmesi çok daha hayırlı. dünya bir sarhoştan kurtuldu diye seviniyorlar herhalde. Hatalarını kabul etmeseler de, aslında katil olduklarını bugün itibariyle herkes biliyor. Çünkü bugün Levent'in öldüğü o merdiven boşluğuna demir parmaklık takıldı..Hem de bir hayli yüksek. Yani başkan istediği kadar sorulardan kaçsın, vicdanları paramparça eden laflar söylesin, Levent Öztürk'ün katili BEYOĞLU BELEDİYESİ'dir.








0 yorum:

Yorum Gönder